Kırmızı pancarın çözünür proteinlerinin ayrılması ve saflaştırılması I.%45 Amonyum Sülfat doygunluğunda çöktürülmüş fraksiyon proteinleri - Atmaca, Sevim (My University, 1996)
unknown
Keywords: Biyokimya; BİYOKİMYA; Biyoloji