Bazı antiseptik maddelerin deri üzerinden rezorbsiyonunun in vitro olarak araştırılması. - Uygun Dere, Mesude (My University, 1986)
unknown
Keywords: Farmakoloji ve tedavi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-FARMASÖTİK TEKNOLOJİ