Ulaştırma modeli ve Türk tekstil sektöründeki dış ticaret sermaye şirketlerinin ihracatlarının ulaştırma modeli yardımıyla optimizasyonu - Analı, İsmail (My University, 1999)
unknown
Keywords: İhracat; Tekstil