Ketokonazol ile inkübe edilmiş insan makrofajlarının Candida Albicans’a karşı hücre içi ölüm aktivitesinin in vitro araştırılması - Derici, Koray (My University, 1995)
unknown
Keywords: TIP-MİKROBİYOLOJİ