İstanbul-Gedikpaşa’da ayakkabı sanayiinde çalışma ilişkileri: üretim örgütlenmesi ve fason ekonomisi - Müftüoğlu, Berna Güler (My University, 1998)
unknown
Keywords: Ekonomi; Endüstri ilişkileri; İş ekonomisi; Üretim; Üretim (Ekonomi); Üretimin örgütlenmesi