Çinko oksit (zno) ve gümüş (ag) nanopartiküllerinin Galleria mellonella (l.) (lepıdoptera: pyralıdae) üzerindekiarı peteklerinin belirlenmesi - Eskin, Ata (My University, 2017)
Bu çalışmada, çinko oksit (ZnO NP) ve gümüş nanopartikül (Ag NP)’ün bir deney model hayvanı olan büyük kovan güvesi Galleria mellonella üzerindeki etkileri araştırıldı.

In this study, effects of zinc oxide (ZnO NP) and silver nanoparticle (Ag NP) on greater wax moth Galleria mellonella which is a model organism were investigated.
Keywords: Arılar; Biyolojik kontrol; Büyük kovan güvesi; Çinlo oksit; Galleria mellonella; Great Wax Moth; Gümüş; Güveler; Nanoparticle; Nanopartikül; Toksik etki; Toksisite; Toxicicity; Zararları; Zararlı böcekler