Alzheimer hastalığında bilişsel ve davranışsal belirtilerin bakımverenin yaşam kalitesi ve külfet düzeylerine etkisi - Kaplan, Pelin (My University, 2005)
unknown
Keywords: Alzheimer; Hastalıklar; Merkezi sinir sisteminin diğer organik hastalıkları_Alzeimer; Psikiyatri; Sinir sistemi ve akıl hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri