Seccadelerde, ölçü ve boyut ilişkisi (16-19.y.y.Anadolu seccadeleri üzerine bir araştırma) - Mataracı, Şehbal (My University, 1997)
unknown
Keywords: Dokuma halılar ve kilimler; Dokuma sanatları; Güzel ve dekoratif sanatlar; HALI SANATI-TÜRK