Muhasebe denetiminde bilgisayar destekli denetim tekniklerinin incelenmesi ve bir uygulama - Yılmaz, Gökhan (My University, 2007)
unknown
Keywords: Bilgisayar Destekli Denetim_Muhasebe; Denetim_Muhasebe; Muhasebe Denetimi