Yoksullukla mücadele stratejileri: Pakistan'da mikrokredi uygulaması - Anjum, Hadia (My University, 2017)
Yoksulluk bir evrensel bulgudur ve her ülke farklı boyutlarda bununla mücadele etmektedir. ABSTRACT Poverty is a universal phenomenon and every country is fighting with it at different levels.
Keywords: Ekonomi; Ekonomi politikası; Microcredit; Microfinance; Microkredi; Mikrofinans; Mikrokredi uygulamaları; Pakistan; Pakistan’da Yoksulluk Poverty; Poverty in Pakistan; Strategies; Stratejiler; Yoksulluk; Yoksullukla mücadele