4077 sayılı tüketicinin korunması hakkındaki kanun’un tüketici kredilerine etkisi - Ağcakala, Ali (My University, 1996)
unknown
Keywords: Hukuk; TÜKETİCİ KREDİLERİ; Tüketicinin korunması; TÜKETİCİNİN KORUNMASI