Astımlı çocuk ve ergenlerde psikopatoloji ve benlik saygısı ile anne duygu ifadesinin ilişkisi - Ölçer, Sema (My University, 2008)
unknown
Keywords: Benlik Saygısı; Çocuk Sağlığı; Psikopatoloji; Ruh Sağlığı