Gömük yirmi yaş dişi operasyonlarında profilaktik olarak kullanılan ofloxacin,clindamycin ve sultamicillin’in antibakteriyel etkilerinin kıyaslamalı olarak incelenmesi - Göker, M. Kamil (My University, 1989)
unknown
Keywords: Cerrahi; Diş hekimliği; DİŞ HEKİMLİĞİ-TEDAVİ; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri