Diyabet hastalarında sağlıklı yaşam biçimi davranışlarının sosyo-demografik ve klinik özellikler ile ilişkisi - Tezcan, Bilge (My University, 2017)
Araştırma, diyabet hastalarında sağlıklı yaşam biçimi davranışlarının sosyo-demografik ve klinik özellikleri ile ilişkisini incelemek amacıyla tanımlayıcı ve kesitsel olarak yapıldı.

The research was conducted to investigate the relationship between socio-demographic and clinical characteristics, healthy lifestyle behaviors in patients with diabetes as descriptive and cross-sectional.
Keywords: Araştırma; clinical characteristics; Diyabet; Eğitim; Hastalıklar; healthy lifestyle behaviors; hemşire Diabetes; Hemşirelik; klinik özellikler; nurse; sağlıklı yaşam biçimi davranışları; socio-demographic characteristics; sosyo-demografik özellikler