İktisadi bütünleşmeler ve bölgesel bir güç potansiyeli olan Türkiye ve İran arasındaki ekonomik ilişkilerin yapısı üzerine bir araştırma - Toprak, F. Şule (My University, 1997)
unknown
Keywords: Çok taraflı işbirliği; Ekonomi; Ekonomi_Dış Ticaret; Uluslararası ekonomi