Yerel alan ağları için görüntü iletişim yazılımı - (:unkn) unknown (My University, 1999)
Yerel alan ağlarında gerçek zaman video iletişimi sağlayacak bir program tasarlandı. Bu çalışmadaki uygulama programına görüntü bilgisini sağlamak için kişisel bilgisayarlara bağlı olan masa üstü sayısal kamera kullanıldı.

A real time video communication program has been designed for local area networks using 10 Mbps Ethernet cards. A desktop digital camera connected to personnel computers is used to provide information for the application program.
A video communication software for local area networks