19-22 yaş grubundaki askeri öğrencilerin mesleki beden eğitimi test normlarının incelenmesi ve yeniden düzenlenmesi - Sarıhan, Ahmet (My University, 1989)
unknown
Keywords: ASKERİ EĞİTİM_TÜRKİYE; SPOR-ÖĞRENCİLER-EĞİTİM