Servikal disk hernilerine bağlı radikülopatilerde elektrofizyolojik tanı yöntemlerinin yeri - Bahadır, Cengiz (My University, 2000)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Nöroloji; Sinir sistemi ve akıl hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri