Sıçanda hipoksik-iskemik akciğer hasarı sonrası allıcın ve sodyum nitroprusit’in hemodinamik ve histolojik etkileri:Karşılaştırmalı bir çalışma - Batırel, Hasan Fevzi (My University, 1999)
unknown
Keywords: Akciğerler-Hastalıklar