Yorulma kırılmasına uğrayan metalik malzemelerin fotoğraflama metodu ile hasar analizi - Gezici, Bahadır (My University, 1995)
unknown
Keywords: Kimya mühendisliği ve ilgili konular; METALLER-İŞLEME; Metalürji