Avrupa Birliği ve Türkiye’de mal ve mamül bazında standardizasyon, belgelendirme ve kalite güvencesi sistemleri. - Kovan, Kadri Selim (My University, 1995)
unknown
Keywords: AVRUPA BİRLİĞİ-KALİTE GÜVENCESİ; KALİTE-STANDARTLAR-TÜRKİYE