Topluluk çalışanları Temel Sosyal Haklar Bildirgesi çerçevesinde iş ve yaşam koşullarının iyileştirilmesi - Özkan, Burçin (My University, 1995)
unknown
Keywords: Çalışma Hukuku; Haklar, Çalışanlarda; Sosyal Haklar