Tip 2 diyabetik hastalarda iki öğün halinde yenilen karbonhidrat ve yağ kombinasyonlarına plazma glukoz,insülin,glukagon yanıtları - Gogas, Dilek (My University, 1995)
unknown
Keywords: Hastalıklar; İç Hastalıkları; Şeker hastalığı-Araştırma; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri