Postmenopozal hastalarda oral glukoz tolerans testi ile tip 2 diabet prevalansının araştırılması - Gürler Demiroğlu, Ayşegül (My University, 2001)
unknown
Keywords: Cerrahi; KADIN HASTALIKLARI; Kadın hastalıkları (jinekoloji); Kadın hastalıkları (jinekoloji) ve doğum; Menopoz; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri