Çatalca İlçesi’nin coğrafi potansiyeli ve sürdürülebilir arazi kullanımı - Duman, Emre (My University, 2017)
Bu çalışmada araştırma sahası olarak İstanbul’un Çatalca İlçesi seçilmiştir. ABSTRACT In this study, the administrative borders of Çatalca, a district of Istanbul, were determined as a research area.
Keywords: Coğrafi Potansiyel; Coğrafya; Çatalca; Çatalca (İstanbul, Türkiye); Geographical Potential; Istanbul; İstanbul; Sustainable Land Use; Sürdürülebilir Arazi Kullanımı