Cumhuriyet devrinde eski şiirimize bakışlar (Yahya Kemal Beyatlı- Abdülhak Şinasi Hisar) (Nurullah Ataç-Ahmet Hamdi Tanpınar) - Koç, Murat (My University, 1994)
unknown
Keywords: ABDÜLHAK ŞİNASİ HİSAR; TÜRK EDEBİYATI-ŞİİR-CUMH.DÖN; YAHYA KEMAL BEYATLI