Taşlama işleminde uzaklaştırılan malzemelerin, taştaki aşınma miktarına oranı üzerine tesir eden faktörlerin incelenmesi. - Kurt, Mustafa (My University, 1987)
unknown
Keywords: FEN BİLİMLERİ; Uygulamalı fizik