Uluslararası pazarlamada iş görüşmeleri süreci açısından kültürün etkileri ve Türkiye'deki Japon şirketlerinde çalışan Türkler üzerinde bir uygulama - Sonuşen, Yener M. (My University, 1997)
unknown
Keywords: Japonya_İşletmeler_Türkiye; Türkiye_İşletmeler_Japonya; Üretim Yönetimi