Telif haklarının mali yapısı ve Üniversite döner sermaye işletmelerinde uygulanışı - Toprakseven, Oktay (My University, 1994)
unknown
Keywords: DÖNER SERMAYELER-ÜNİVERSİTELER; TELİF HAKLARI-ÜNİVERSİTELER