A milli takım kürekçilerinin maksimum oksijen tüketim kapasitelerinin kürek ergometresinde test edilip vücut somatotipleri ile ilişkilendirilmesi - Sani, Fatih (My University, 1996)
unknown
Keywords: Spor-Kürek Sporu