Klinik örneklerden izole edilen pseudomonas aeruginosa kökenlerinin proteaz aktivitelerinin (elastaz ve alkali proteaz) değişik yöntemlerle gösterilmesi - Tüç, Yeter (My University, 2000)
unknown
Keywords: MİKROBİYOLOJİ