Küçük ve orta ölçekli işletmelerde sağlanan vergi teşvikleri ve Türkiye uygulaması - Sarısoy, İdris (My University, 2006)
unknown
Keywords: Vergi Teşvikleri_İşletmeler; Vergi Teşvikleri_Türkiye_Şirketler