Mamül mallar ihracatının finansmanı ve hazır giyim sektörü üzerine bir araştırma. - Öztemir, Jale (My University, 1986)
unknown
Keywords: Dış ticaret; GİYİM SANAYİ-İHRACAT; İhracat (Dışsatım); Ticaret