Dış ticarette kalite kontrol ve standardizasyon işlemleri: Gümrükleme hizmetlerinde TS-ISO 9000 uygulamasından bir örnek - Toker, A. Hakan (My University, 1999)
unknown
Keywords: Dış ticaret; Ticaret; TİCARET DIŞ-KALİTE KONTROL; TİCARET DIŞ-STANDARTLAŞMA