Gösteri mekanlarında sanatsal ve teknik değerlerin hacim tasarımı açısından incelenmesi - Öktem, Pınar (My University, 1995)
unknown
Keywords: Güzel ve dekoratif sanatlar; İç dekorasyon; İÇ MİMARİ-GÖSTERİ MEKANLARI