Lale devrine ait İstanbul meydan çeşmelerinde tezyinat : (beş örnek üzerinde bir deneme) - Kafkas, Metin Erkan (My University, 1993)
unknown
Keywords: ÇEŞMELER,OSMANLI-İSTANBUL; ÇEŞMELER,OSMANLI-SÜSLEMELER; Güzel ve dekoratif sanatlar; Peyzaj mimarlığı; Su ögesi