Deneysel stres koşullarında sıçan mesanesine yapısal ve sitokimyasal yaklaşım : interstisyel sistit açısından değerlendirilme - Ercan, Feriha (My University, 1996)
unknown
Keywords: TIP-EMBRİYOLOJİ; TIP-HİSTOLOJİ