Sıçan önbeyin iskemi modelinde farklı reperfüzyon sürelerinde arakidonik asit metabolitleri ve histolojik değişiklikler üzerine nordihidroguaiaretik asitin etkisi - Aykut, Canan (My University, 1993)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Sinir sistemi ve akıl hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); TIP; Tıp bilimleri