Evre A-B kolo-Rektal Karsinomlarda immünhistokimyasal yöntemle tesbit edilen Anjiogenezin prognoz üzerine etkisi - Durak, Deniz (My University, 2002)
unknown
Keywords: Cerrahi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri