Başlıca para talebi teorileri ve finansal sistemdeki gelişmelerin Türkiye’de para talebine etkisi - Aras, Osman Nuri (My University, 1998)
unknown
Keywords: Ekonomi; Ekonomik kalkınma ve büyüme; Para Talebi