İstanbul ili huzurevlerinde çalışan hemşirelerin profili ve görev yetki sorumluluklarına ilişkin görüş ve uygulamaları - Sarıoğlu, Meral (My University, 2003)
unknown
Keywords: Halk Sağlığı; Hemşireler