Pektin ve kitozan boncuklarının hazırlanması ve boncukların hazırlanmasına ilişkin faktörlerin incelenmesi - Aydın, Zuhal (My University, 1995)
unknown
Keywords: Farmakoloji ve tedavi; İlaçlar (Meteria medika); Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-FARMASÖTİK TEKNOLOJİ