Skuamöz hücreli akciğer karsinomlarda VEGF, integrin beta1, p53 immunoekspresyonlarının incelenmesi ve histopatolojik prognostik parametrelerle karşılaştırılması - Akşehirlioğlu, Rezan (My University, 2000)
unknown
Keywords: Endotelinler; Pataloji; Tıp