Eswl’de tek ve çift vuru şok dalgalarının enzimüri üzerine etkisi - Çevik, İbrahim (My University, 1996)
unknown
Keywords: Boşaltım üreme sistemi hastalıkları; Hastalıklar; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; ÜROLOJİ