Alüminyumun kapalı kalıpta dövülmesinde sürtünme,parça ebadı ve çapak geometrisinin analizi - Sözöz, Hamdi (My University, 1998)
unknown
Keywords: Madencilik ve ilgili işler; Madenler ve cevherler; METAL İŞLEME