Allerjik astım bronşiyalesi olan Türk hastalarda yüksek affiniteli immunglobulin E reseptörünün (FCERI-B) izolösin 181 lösin/ vanil183 lösin veya ısolösin 181 lösin polimorfizm görülme sıklığı ve bu polimorfizmin klinik parametrelerle ilişkisi - Yıldırım, Fatih (My University, 2005)
unknown
Keywords: Astım; İç Hastalıkları