Gümrük Birliği’ne geçişte rekabet gücünün belirlenmesi ve rekabetçi pazarlama stratejileri - Göl, Gül (My University, 1995)
unknown
Keywords: Genel yönetim; GÜMRÜK BİRLİĞİ-REKABET; Pazarlama yönetimi; PAZARLAMA-REKABET-STRATEJİLER