Ortopedik özürlüler için tekerlekli sandalye tasarımı : Tekerlekli sandalyenin verimliliğinin arttırılması için bir araştırma - Kuvvetli, Vedat (My University, 1995)
unknown
Keywords: ÖZÜRLÜLER-TEKERLEKLİ SANDALYE