Cumhuriyete geçiş süreci ve Türk Romancılarına göre sosyal değişme olgusu:Ahmet Hamdi Tanpınar örneği(1901-1962) - Öztürk, Coşkun (My University, 1998)
unknown
Keywords: Sosyal Değişim; Toplumsal değişim