Endüstri meslek liseleri ve çıraklık eğitim merkezlerinde öğrenim görmekte olan 16-18 yaş grubundaki öğrencilerin mesleki olgunluk düzeyleri ile bazı kişilik özelliklerinin karşılaştırılması - Otrar, Mustafa (My University, 1997)
unknown
Keywords: Meslek Liseleri; Öğrenim ve Öğretim